Pettkó a neten vár alkotmány-javaslatokat

2010. október 15. 15:04

Osszuk meg a nyilvánossággal az alkotmánnyal kapcsolatos ötleteinket - erre biztat az ex-képviselő Pettkó András új weboldalán.

2010. október 15. 15:04

Pettkó András, egykori országgyűlési képviselő www.webalkotmany.hu címmel indított honlapot, ahol várja az állampolgárok ötleteit, hozzászólásait az alkotmánnyal kapcsolatban. Az oldalnak van frissülő híroldala, fórumai; van Facebook, Tvitter csatlakozása és kapcsolata az országgyűlés illetékes bizottságának oldalához is.

Pettkó szerint az új alkotmányban egy olyan szakasznak is kell lennie, ami az alapvető hírközlési - informatikai jogokról szól. Erre azért is van szükség, hogy ne legyenek első- és másodosztályú állampolgárai Magyarországnak, attól függően, hogy mennyire érik el az információs infrastruktúrák lehetőségeit.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reakczy Jóska
2010. október 15. 21:32
Pettkó népbiztos újabb szívességet tesz ellenzéki barátainak :) De ha már így meg tetszett kérdezni -bimm-bamm, akkor én szeretném, ha az alábbiak szerepelnének az alkotmányban: Gyurcsány Ferenc, az ő barátja és harcostársa, Szilvásy György, tettestársaik: Dávid Ibolya, ő mindenképpen, Herényi Károly - mert velük volt, és innen már a Nemzeti Együttműködés rendszerére bízom a folytatást és a lista hossza ne legyen több mint kétszáz fő. Annyi nekem elég lesz. Bimm-bamm. Legyen benne az is, hogy "kivéve Szegeden". :) Köszönettel: Jóska
denever
2010. október 15. 16:06
"bimm-bamm" legyen benne valahol! szerintem meg az legyen benne, hogy ne lehessen minden orbitális baromsággal bekerülni a tévébe. pl írjon mindenki alkotmányt. egyébként meg elsőosztályú/másodosztályú kérdéskörben legyen benne, hogy mindenkinek legyen a házánál autópálya, mert hogy van már az, hogy van olyan állampolgár aki mehet autópályán, de pl alsómucsajröcsögén, akinek nincs pénze utazni, az maximum a tévében láthat olyat. skandallum!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!