Összecsaptak a jobbikosok a Zöld Baloldallal

2010. október 03. 20:32

Szombat éjjel a Zöld Baloldal aktivistái a kampánycsend alatt próbálták meg elbontani a Jobbik Blaha Lujza téri választási pontját. A pavilon elbontását a rendőrség akadályozta meg, a felek állítólag bántalmazták egymást.

2010. október 03. 20:32

Kalmár Szilárd, a Zöld Baloldal ügyvezető elnöke elmondta: a Jobbik nem kezdte meg a pavilon lebontását, holott a kampányidőszak végeztével a választási törvény rendelkezése értelmében a pavilon fenntartása már illegálisnak minősül. Az aktivisták között tettlegességre került sor, majd a rendőrséget is kihívták.

A BRFK tájékoztatása szerint a kampánycsend megsértéséről kaptak bejelentést éjfél után 10 perccel. A bejelentő azt mondta: négy aktivista megszólította a baráti társaságukat, hogy szavazzanak az egyik párt jelöltjére, de azok a rendőrök megérkezésekor már nem voltak ott. A bejelentők ezek után megkísérelték a helyszínen az egyik párt választási plakátjait eltávolítani, melyet az intézkedő rendőrök megakadályoztak. A rendőrség az esetleges kampánycsendsértést közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2010. október 04. 12:09
Belegondolva, hogy milyenek az átlagos Jobbik aktivisták, asszem a ZB-sek elég jól megúszták:D
gillag74
2010. október 04. 11:39
Balosok!Kik kezdték a rendbontást?Biztos hogy nektek kell félnetek az "antidemokratikus" erőktől?Érdekes...
kissapka01
2010. október 04. 11:17
Összecsaptak??!!! Szögi Lajos is "összecsapott" a cigányhordával, mi? Pontosabban szólva: dinnyekomcsik támadtak neki a nemzetieknek, akik nyilvánvaló módon védekeztek. Nektek is a fal fogja adni a másikat...
Karcsi75
2010. október 04. 08:58
Tombol a "hunnácizmus" Budapest utcáin! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!