Nyomozni fognak Gyurcsány ellen

2010. október 19. 14:50

Balsai István miniszterelnöki különmegbízott szerint ha beszerzik a még szükséges iratokat, „a napnál világosabb lesz az, hogy Gyurcsány Ferenccel szemben is el kell rendelni a nyomozást, és meg kell állapítani a felelősségét”.

2010. október 19. 14:50
A 2006. őszi rendőri intézkedéseket vizsgáló miniszterelnöki megbízott szerint az általa eddig áttekintett tények, valamint a további, várható bizonyítékok törvényes alapot szolgáltatnak majd a Gyurcsány Ferenc ellen bűnügyi nyomozás elrendeléséhez. Balsai István sajtótájékoztatóján ismertette részjelentését a rendőri intézkedésekről, valamint a felelősök azonosításának vizsgálatáról.
 
Balsai közölte, amennyiben a hiányzó dokumentumokat beszerzik, „a napnál világosabb lesz az, hogy Gyurcsány Ferenccel szemben is el kell rendelni a nyomozást, és meg kell állapítani a felelősségét”. A miniszterelnöki megbízott szerint kívánatos lenne a nyomozás elrendelése Gergényi Péter volt budapesti főkapitány, helyettese, Lapid Lajos, Szabadfi Árpád akkori országos rendőrfőkapitány-helyettes és Dobozi József, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat akkori parancsnoka esetében is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!