Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Megnevezte helyetteseit Tarlós

2010. október 13. 12:18

Négy főpolgármester-helyettest nevezett meg Tarlós István szerdán. A városüzemeltetésért György István, az oktatásért és kultúráért Csomós Miklós, a pénzügyekért Bagdy Gábor, a szociális ügyekért pedig Pesti Imre felel majd.

2010. október 13. 12:18

A főpolgármester városüzemeltetésért felelős helyettese György István lesz, az oktatásért és a kulturális ügyekért Csomós Miklós, a pénzügyekért Bagdy Gábor, az egészségügyért és a szociális ügyekért pedig Pesti Imre felel majd - derült ki Tarlós István szerdai sajtótájékoztatóján.

„Az eddiginél kevesebb, csak nyolc bizottság működik majd, ezeknek a korábbi kilenc-tizenegy helyett hét tagjuk lesz, a bizottságok felét pedig ellenzéki elnök vezeti majd. Az ellenőrzésben is az ellenzéké lesz a vezető szerep” - ígérte Tarlós. Hozzátette: „Öt-hat tanácsnok segíti majd a Fővárosi Önkormányzat munkáját, közülük ketten szocialisták lesznek”. A tanácsnokok teljesítményarányos díjazásban részesülnek, és közvetlenül az új főpolgármesternek tartoznak majd felelősséggel.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2010. október 13. 13:16
„Öt-hat tanácsnok segíti majd a Fővárosi Önkormányzat munkáját, közülük ketten szocialisták lesznek” Erre mi szükség volt? Kérte valaki? Volt rá igény? Ki nyerte a választást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!