Képviselő lett Török Gábor

2010. október 20. 13:13

Képviselő lett Török Gábor politológus-blogger a Veszprém megyei Aszófőn. Török független jelöltként nyerte el a választók bizalmát.

2010. október 20. 13:13

Képviselővé választották Török Gábort lakhelyén, a Veszprém megyei Aszófőn. A politológus legfrissebb blogbejegyzésében ír politikai pályára lépéséről. Török függetlent jelöltként mérettette meg magát, 113 szavazattal a második helyen végzett a jelöltek között, így került be a négyfős képviselő-testületbe.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. október 20. 16:17
Az elmélet és a gyakorlat most találkozik.
kanpalisoda
2010. október 20. 15:41
Nem biztos ám, semmi fantázia nincs az ilyesmiben. Aszófő egy gyönyörű fekvésű bortermelő falucska a Balatonnál.Nagyjából a tihanyi félsziget tengelyében fekszik. Ott is van ám külterület, belterület, kistérség, nagytérség, sőt néha az ilyen helyen még "tanácsi lakás" is akad, amiből végre kihal a bérlő, EU-s projekt, stb, stb. Csak érdekességnek mondom, hogy egy hasonló falucskában azért fizetek tízszerannyi építményadót, mint a helybéliek, mert nem tudom igazolni, hogy életmódszerűen ott lakom. A mi emberünk meg tősgyökeres aszófői? Hát nem teljesen életszerű. Dehát... hálisten nem ez a legnagyobb gondunk.
Rothmüller Mortizár
2010. október 20. 14:45
olyan nincs, hogy független, legfeljebb nem (mindig) mondja meg kit favorizál. mit keres egyébként aszófőn? remélem mint testületi tag ott iparűz és adóz. ez lenne a minimum.
morfondír
2010. október 20. 14:44
Figyelek rá régóta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!