Házkutatás az Omninvestnél

2010. október 27. 21:27

A Vám- és Pénzügyőrség több kötetnyi dokumentumot foglalt le az Omninvest Oltóanyag Kft. székhelyén tartott házkutatás során - derült ki az MTV híradójából.

2010. október 27. 21:27

Az MTV szombat esti híradójából kiderül: a Vám- és Pénzügyőrség házkutatást tartott az Omninvest Oltóanyag Kft. székhelyén. A pénzügyőrök több kötetnyi dokumentumot foglaltak le,  melyek többek között a H1N1 oltóanyag kifejlesztéséről  és gyártásáról szólnak.

A VPOP szerint a vállalat nem számolt el a vakcina kifejlesztésére kapott kétmilliárd forintnyi állami támogatással. A cég tulajdonosa egy Cipruson bejegyzett cég, ám a tisztázatlan jogi háttér ellenére éveken kapott milliárdos állami megrendeléseket.

„A pénzügyőrök azt is feltárták, hogy az Omninvest 2006 és 2009 között fiktív számlák felhasználásával és szabálytalan értékcsökkenés-elszámolással több mint 730 millió forint jogtalan haszonhoz jutott” - hangzott el az MTV hírműsorában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. október 28. 16:34
Kökényék az ő szérumukat kapták ? És Horváth Ágnes nem az ő szekerüket tolta ?
Dr. Kotász
2010. október 28. 08:10
Az Apró villában mikor lesz házkutatás, tessék mondani?
MakkA
2010. október 28. 07:55
avakly? Tavalyelőtt, Az iráni elnök az enszben mondott egy beszédet, amit mindenki fikázott, meg őrültezett, amiben arra utalt, hogy hini egy mesterséges hisztéria, és majd jövőre jön a halinfluenza? (Vagy bálnainfluenzát mondott? Nem emlékszem.) Osztán mégis neki lett igaza? Amúgy a cím kapcsán "házkutatás az Oninvestnél" arra gondoltam, hogy mekkora cég ez, nemcsak influenza-, meg rák-, hanem ház kutatással is foglalkozik. MA
smoller
2010. október 28. 07:37
Vigyázat! Idén támad a katicainfluenza! Az első jelek: kipirult bőr, élesen elhatárolható fekete pöttyök!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!