Eljárást indítottak Tomcat ellen

2010. október 04. 17:01

Előállította, és eljárást indított Tomcat ellen a rendőrség. A gyanú szerint az ő ötlete volt, hogy egy, az őszödi beszédet harsogó mobiltelefont dobjanak egy szavazóurnába.

2010. október 04. 17:01

Hatósági eljárás megzavarásának gyanújával eljárást indított a BRFK a vasárnapi önkormányzati választások megzavarása miatt Tomcat ellen. A gyanú szerint Polgár Tamás ötlete volt, hogy egy, Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét, illetve egy másik, a Halál ötven órája című filmből való indulót harsogó mobiltelefont dobjanak két budapesti szavazókör urnájába a választások alatt. Tomcat mindkét esetben megjelent a helyszínen és forgatni kezdett.

A BRFK két nappal a vasárnapi választások előtt kapott bejelentést arról, hogy egy internetes hírportál videószerkesztője a választás megzavarására készül, amihez egy e-mailt is csatoltak, amelyben Tomcat toborzott embereket. A bloggert a BRFK később előállította, házkutatást tartott nála és más helyszíneken is. A házkutatások során számítógépeket, videófelvételeket és üres választási urnát foglaltak le a nyomozók. Az ügyben a BRFK vagyonvédelmi és korrupciós osztálya folyatja a nyomozást.

Tomcat egyébként cáfolja, hogy ő dobta volna a mobiltelefonokat a szavazóurnákba. Hétfői közleményében azt írja: valaki hamisított e-maileket küldött a nevében, őt pedig meghívták az érintett helyszínekre, mondván „valami vicces fog történni”,

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. október 05. 10:56
Zárják már be ezt a bolondot!
Machiavelli
2010. október 05. 08:22
Miért nem rögtön a Waffen SS nótája, a Sieg Heil Viktoria? http://www.youtube.com/watch?v=tkajXeVLpk4
Arivistus
2010. október 04. 19:38
A gyurcsányozó urna nekem tetszett. Lájkolom Tamásmacskát.
komka
2010. október 04. 18:45
Emőkének Goebbels-i kinézete van, el tudom képzelni, hogy ő cumiztatja Polgárt. A páncélosinduló. Panzerlied http://www.youtube.com/watch?v=9EHgT54Vxjs&feature=related
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!