Az OVB-t sürgeti az MSZP

2010. október 28. 21:33

A szocialisták szerint a Fidesz politikai gyakorlata miatt nem lehetséges a várakozás.

2010. október 28. 21:33

Az MSZP az Országos Választási Bizottság (OVB) döntését sürgeti a párt magánnyugdíjpénztár-törvénnyel kapcsolatos népszavazási kezdeményezései ügyében. A szocialisták szerint „az a politikai gyakorlat, amit most a Fidesz kialakít Magyarországon, nem teszi lehetővé a várakozást, a hezitálást”.

„Bízunk abban, hogy az OVB mielőbb döntést hoz és támogatni fogja a népszazavási aláírásgyűjtés megkezdését” - áll a párt által kiadott közleményben.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaszandra
2010. október 29. 09:55
Volt egy népszavazási kezdeményezés a költségtérítések miatt. Azt jóvá is hagyták, az aláírások is megvoltak és a Parlament a törvényt úgy módosította, hogy okafogyottá vált a népszavazás. Akkoriban MSZP kormány volt.
Dr. Kotász
2010. október 29. 09:09
Én meg az Ügyészeket !!
doncamillo
2010. október 29. 08:35
Csak mellesleg: a szoclib sikoltozók természetesen arcátlanul hazudnak a médiában, hiszen a fidesz nem akarja megszüntetni a magánnyugdíj-pénztárakat, csak a KÖTELEZŐ belépést akarja megszüntetni, és lehetővé teszi majd, hogy AKI AKAR, VISSZALÉPHESSEN AZ ÁLLAMIBA. Most a tolvajok be vannak rezelve, hogy kiderül: üres a kassza...!!
states
2010. október 29. 06:26
Ha nem csal az emlékezetem, volt idő, amikor a jó szociaink nem sürgették az OVB-t ilyen rettenetesen népszavazás ügyben, eltartott vagy másfél évig, amíg sikerült kicsikarni a beleegyezésüket, úgyhogy nyugi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!