Vizsgálat indult Tomcat pofonja miatt

2010. szeptember 28. 19:24

Garázdaság gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a rendőrség azután, hogy szeptember 23-án Polgár Tamás, azaz Tomcat behúzott egyet Novák Elődnek.

2010. szeptember 28. 19:24

Az V. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást azután, hogy szeptember 23-án Polgár Tamás, alias Tomcat behúzott egyet a jobbik országgyűlési képviselőjének, Novák Elődnek. A rendőrség egy tanút már ki is hallgatott.

A tettlegesség előzménye, hogy Tomcat jelöltetni akarta magát a ferencvárosi időközi országgyűlési választáson. Le is adta az induláshoz szükséges ajánlószelvényeket, ebből azonban csak 13 volt valódi, a többit fénymásolták. A csalást Novák Előd, a Jobbik választási bizottsági delegáltja leplezte le. Polgár a csalást leleplező Novákot perelte be, és a pofont a tárgyalás után adta.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. szeptember 29. 11:32
Szándékosan, előre megfontolt szándékkal elkövetett erőszakos bűncselekményről van szó, remélem letöltendő szabadságvesztés lesz a vége. Megjegyzem, az én normáim szerint egy előre megfontolt szándékkal elkövetett erőszakos bűncselekmény büntetési tétele letöltendő tíz évnél kezdődne. Kár, hogy a Btk és a bíróságok túl elnézőek az agresszív bűncselekmények elkövetőivel szemben.
Machiavelli
2010. szeptember 29. 09:22
Végre valaki felvállalta, hogy agyonüti ezt a kis féreg emőkét, a kurucinfo főszerkesztőjét.
Rothmüller Mortizár
2010. szeptember 29. 08:00
véget kell vetni a cigánybűnözésnek.
Widor
2010. szeptember 29. 01:13
A sok fos fideszes beszél itt a jobbikosok pofánvágásáról? Hogyan élitek meg, hogy a ti schmittpálotoknak köszönhetően az ifjúsági olimpián még a nemzeti lobogókat sem húzzák föl? Ez kell nektek? Hát megkaptátok. Csak ne lenne ekkora arcotok. Mi rosszat tettek a jobbikosok eddig? Az is a Gaudiéknak köszönhető csak, hogy most lehetséges, hogy számonkérik böszméjéket. Az a baj nálatok, hogy sok a duma, de kevés az őszinte szó. Most is törvénytelenül blokkoljátok a tv-snittet, igaz, majd a mi pénzünkből fizetitek a kártérítést. S még ti panaszkodtatok a gyurcsányék módszereire? Ugyanazt csináljátok! Olyan gördülékenyen tudtok gyűlölködni, pont olyan a stílusotok mint a maszoposoknak, ugyanaz a demagóg-cinikus-primitív szövegvilág. Gusztustalan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!