Török: Nem segítenek a devizahiteleseken

2010. szeptember 21. 16:20

Az MSZP szerint a kormány nem nyújt segítséget a devizahiteleseknek. Élő Norbert, a párt kőbányai polgármester-jelöltje a budapesti általános tartalékból segítené ki a bajbajutottakat, hogy azok vehessenek fel újabb hitelt.

2010. szeptember 21. 16:20

Török Zsolt, az MSZP szóvivője szerint a kormány nem nyújt segítséget a devizahiteleseknek, nem tudja biztosítani sem a pedagógusoknak, sem pedig a rendőröknek a beígért béremelést. Ezzel szemben szerinte legalább ötvenmillió forintba kerül havonta a Papcsák-Budai-Varga trió működése. A politikus szerint a fideszes önkormányzatoknál virágzik a korrupció: „Bárhol, ahol a Fidesz az önkormányzatokban hatalmon van, ott megmutatja mennyire nem képes kormányozni” - fogalmazott.

Élő Norbert, az MSZP X. kerületi polgármesterjelöltje a devizahitelesek problémájára megoldásként azt javasolja, hogy a főváros tízmilliárd forintnyi forrást biztosítson a számukra, hogy kaphassanak hitelt. Ezt a fővárosi általános tartalékból, valamint a nem szoros határidőhöz kötött beruházásokból lehetne átcsoportosítani. Szerinte a fővárosi közgyűlésnek már az első ülésén rendeletet kéne erről alkotnia.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bakszakáll
2010. szeptember 22. 10:44
Török Tökkelütött Zsoltnak teljesen mindegy, mi a hír, amire reagálni kellene, ő mondja azt, amit tud, amire képes. Hát ennyit tud, ennyire képes.
pool
2010. szeptember 21. 20:24
olyan jó nekünk,hogy vagytok még!!!!Tényleg olyan okosakat tudtok mondani!!!
szonja91
2010. szeptember 21. 17:36
Szeretem mikor egy párt osztja a másikat ok nélkül, és ráadásul egy olyan párt, aki tönkretette az országot!
gilyanpeter
2010. szeptember 21. 17:30
Pont az mszp beszél? Mégis ki felelős az ország jelenlegi állapotáért? Mert az biztos, hogy nem április óta lett ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!