Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Tarlós még nem tudja, hogy vitázik-e

2010. szeptember 07. 15:29

A Fidesz-KDNP még nem döntött arról, hogy jelöltje részt venne-e egy polgármesteri vitán. Tarlós István sajtófőnöke szerint a konzervatív politikus programja roppant sűrű, ráadásul inkább a városlakók véleményére kíváncsi, mint a politikusokéra.

2010. szeptember 07. 15:29

A Fidesz-KDNP mérlegelni fogja, hogy van-e értelme főpolgármester-jelölti vitának - mondta el kedden Tarlós István sajtófőnöke az LMP meghívására reagálva. Szűcs Somlyó Márta szerint Tarlós programja az önkormányzati választás napjáig roppant sűrű. A konzervatív jelölt ugyanis olyan rendezvényeken vesz részt, ahol budapestiekkel találkozik, mivel számára a város lakosainak véleménye fontosabb, mint a politikusoké. „Mérlegelni fogjuk, hogy a jelen körülmények között van-e értelme egyáltalán egy ilyen vitának” - közölte a sajtófőnök.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2010. szeptember 07. 19:11
"inkább a városlakók véleményére kíváncsi, mint a politikusokéra." Asse kizárt, hogy a városlakók meg az ő véleményére lennének kíváncsiak. Bár az is tény, hogy sok értelme tényleg nincs a vitának.
gillag74
2010. szeptember 07. 18:46
Azt hiszem jobban tenné ha nem vitázna.Értelmes vitát csak értelmes vitapartnerrel lehet megvívni,és ellenfelei közül ki értelmes?Csak nem a Csabika?
tommo
2010. szeptember 07. 16:39
Jajj ne legyenek már ilyen álszentek, mondják azt, hogy nem és kész. Nevetséges ez a mellébeszélés, ugyanezt csinálták az OGY választás előtt is. Miért amúgy mi alapján fognak mérlegelni? Ha az ellenfél 30%-on belül van akkor igen ha nem akkor nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!