Szanyi: A kormány nőellenes terveket szövöget

2010. szeptember 19. 13:38

Szanyi Tibor szerint a „kormánypárti boszorkánykonyhákban” nőellenes terveket szövögetnek. Az MSZP kampányfőnöke szerint ezeket politikusi nyilatkozatokkal tesztelik, mint tették azt a gyermektelenségi adó esetében. De a politikus szerint szintén ilyen intézkedés a minimálbér megadóztatása, ami szintén a nőket sújtja leginkább.

2010. szeptember 19. 13:38

Szanyi Tibor, az ellenzéki párt kampányfőnöke vasárnap azt mondta: a „kormánypárti boszorkánykonyhákban” olyan ötletekkel játszanak és tesztelik ezeket egy-egy politikusi nyilatkozattal, mint a gyermektelenségi adó bevezetése. Emlékeztetett, hogy bár a történelem során léteztek ilyen adók, de szerinte ez helytelen irányú gondolkodás, a gyermeknevelés költségeit nem a gyermektelen nőknek kell megfizetniük, hanem az egész társadalomnak.

A kampányfőnök szerint a minimálbér megadóztatása szintén szerencsétlen ötlet, mivel a minimálbéresek zöme vidéki kistelepülésen élő nő. „Mind a két intézkedés - főleg így egyben - kifejezetten nőellenes, márpedig a nőknek legkevésbé sem további megszorításokra van szükségük, hanem több figyelemre” - jelentette ki Szanyi. Hozzátette: ha megnézzük az országban azt, hogy a különböző gyermekjóléti intézmények hogyan működnek, egyértelműen ki lehet mondani, a szocialista vezetésű önkormányzatokban ennek egy kiterjedt kultúrája van.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2010
2010. szeptember 20. 16:06
Tibcsi? mikor leszel tiszta az alkoholtol?????????????????
Lopedevega
2010. szeptember 20. 14:08
Milyen anya szülhet egy ilyen végterméket ???
Lopedevega
2010. szeptember 20. 14:07
Nem csodálom, hogy ez a mocskos büdös komcsi banda bezáratta az OPNI-t. Hisz, így nem lehet őket oda bezárni. Javaslom,hogy nyissuk meg Recsket ismét és legyen nekik ott Retro Kemping.
emperor_palpatine
2010. szeptember 20. 13:25
Szanyi Tibor egy velejéig korrekt ember!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!