Nyolcezren a ReGeneráción

2010. szeptember 19. 11:44

Több mint nyolcezren látogattak el az első Kormányzati Karrier Expóra. Háromezren jelezték is jelentkezési szándékukat a közigazgatásba.

2010. szeptember 19. 11:44

Sikeres volt az első Kormányzati Karrier Expo, több mint nyolcezren látogattak ki a szombati rendezvényre. A Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság közleménye szerint csaknem 3 ezren jelentkezési szándékukat is jelezték a közigazgatásba a ReGeneráción.

A Millenáris Teátrumban az új kormányzati rendszer összes minisztériuma képviseltette magát. Az érdeklődők miniszterekkel, államtitkárokkal és helyetteseikkel, valamint vezető beosztású kormánytisztviselőkkel  beszélgethettek a közigazgatás működéséről és a kulisszatitkokról. A konferenciabeszélgetéseken pedig végig teltház volt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!