Népszava-előfizetéstől függne az MSZP-s párttagság

2010. szeptember 22. 11:28

A szocialista párt elnökségének legújabb ötlete értelmében az MSZP-tagság feltétele lenne a Népszava előfizetése. Szanyi Tibor közlése szerint a cél az, hogy legyen legalább egy, igazán hiteles, és a baloldali értékeket is figyelembe vevő médiája a pártnak.

2010. szeptember 22. 11:28

Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke szerdán közölte: a párttagság egyik feltételévé tennék a Népszava előfizetését a jövőben. A politikus tájékoztatása szerint az ötlet, mely több elnökségi tag javaslata, az újonnan belépőkre vonatkozna, de döntés egyelőre még nem született róla.

A szocialista kampányfőnök kitért arra, hogy a pártnak elege lett abból, hogy össze-vissza irkálnak mindenfélét az újságok. „Az MSZP-nek az a célja, hogy legyen legalább egy, igazán hiteles, és a baloldali értékeket is figyelembe vevő médiája” - fogalmazott a politikus, aki szerint a Népszava megfelel ennek. Hozzátette: az MSZP ezzel a lappal szeretné túlélni „a mostani fideszes médiatorzító nyomulást”.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sensei
2010. szeptember 22. 20:14
Azér a Tibi, ha véletlenül józan lett volna, - amikor megálmodta ezt az "ötletét" - akkor biztosan úgy fogalmazott volna, hogy "aki belép az Mszp-be, az ingyen Népszava előfizetést kap. De nem volt az. Miért pont most lett volna, mikor sosem az...
MakkA
2010. szeptember 22. 16:46
Szerencsére csak az előfizetést tenné kötelezővé, nem az olvasást. Azért annyira nem kegyetlen. MA
hogyne
2010. szeptember 22. 16:19
Pártszavát a párttagoknak! Ingyen WC-papír.
civilina
2010. szeptember 22. 15:06
Aki belép az mszp-be, az meg is érdemli, hogy előfizessen a népszavára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!