Meghallgatják Gergényit

2010. szeptember 03. 08:27

Szerdán Szabadfi Árpád volt főkapitány-helyettest hallgatta meg a parlament illetékes albizottsága, pénteken Gergényi Péter volt budapesti főkapitányt hallgatják meg.

2010. szeptember 03. 08:27
A 2006 őszi eseményekről pénteken hallgatja meg a parlament illetékes albizottsága Gergényi Pétert, Budapest volt rendőr-főkapitányát.
 
Szerdán már a bizottság elé állt Szabadfi Árpád az országos főkapitány egykori helyettese, ő azt mondta, a rendőrség nem tudott előre az erőszakos cselekményekről. A tábornok elmondta, a Magyar Televízió ostroma idején kétszer beszélt telefonon Gyurcsány Ferenccel.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. szeptember 03. 13:04
most láttam a kondorosit a hírtv-ben, aszondta, hogy "morálisan szolgálatba helyezte magát", miközben a tv-ben nézte, mi történik, de fogalma sem volt, mit tehetne.... elképestő rátermett szakértő vezetők, ahogy gond van, varázsütésre amatőr hülyék válnak belőlük...
sky.net
2010. szeptember 03. 10:06
a tohonya berci nem rádió ,,nem hallgatni kell ... hanem tilolni mint a kendert aztán ha kábul egy kis paprika sray dezodor ... épp ahogy ő csinálta ... ehhez van szokva , a bla bla bla ... az nem erős oldala ..beáll ebbe a se hall se lát dömötör , buta vót mint 6 ökör rendőri droid imázsába , és elhangzik 2 igen meg három nem , és nem tudok róla, nem az én hatásköröm ...az nagyon gyakran
drienovác
2010. szeptember 03. 08:48
hadd találjam ki gergényi nem fog emlékezni, mi is történt, felhívta valami gyurcsányi nevű, de olyan izgatott volt, hogy a fene se emlékszik... a szabadfi sem emlékezett, elvégre csak rendőr főtiszt, akinek streszes helyzetben kéne különösen jól helytállnia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!