Jávorra is szavazhatnak ősszel a fővárosiak

2010. szeptember 03. 14:32

Összegyűjtötte az elegendő számú ajánlószelvényt az LMP főpolgármester-jelöltje. Jávor Benedek közölte, pénteken egy óráig 28200 ajánlószelvény érkezett a párt központjába.

2010. szeptember 03. 14:32
Jávor Benedek közölte az MTI-vel, több mint 28 ezer ajánlószelvényt gyűjtöttek össze péntek délután egy óráig. Jelen állás szerint az LMP székházába 28200 ajánlószelvény érkezett be, ám gyűjtőpontjaikról további kopogtatókat várnak.

A párt Deák téri standjánál péntek délután háromig gyűjtik a szelvényeket.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
streca
2010. szeptember 04. 13:51
Jó nem azt mondtam h nem volt olyan aki odaadta nekik még az utolsó nnapokban. Én is utolsó napig tartogattam a Jobbiknak. De én csak azt mondom, amit egy ismerősöm aki a Fidesznél dolgozik elmondott nekem, hogy ha nem is mindenhol Pesten, de nem volt ritka ez a dolog. Mondom azonkívül hogy etikátlannak tartom a dolgot, nem kifejezetten érdekel. Budapest így 4 jelöltre szavazhat. Jobb mintha 2 emberre, ezt aláírom
streca
2010. szeptember 04. 09:38
Egy! Nem vagyok mocskos provokátor. Csak nem tartom etikusnak azt, hogy egyik párt segít a másiknak, pusztán hatalmi érdekből. Persze én is azt szeretném, hogy a szocik még kevesebbet érjenek el Budapesten. Csak maga a logika nemjó. Egy vérbeli mszp-s úgyse szavazna az LMP-re és ez visszafele is így van szerintem. 2. Tisztességes alatt azt értem, aki pl elmondja, ha barátja kérdezi tőle. éppen ezért nem adom ki a nevét, mert a barátom és nem akarok neki rosszat. Csak azért írtam meg, hogy tudjuk/tudjátok meg, hogyan is megy ez nagyban.
sensei
2010. szeptember 03. 23:04
Egyébként örülök, hogy el bírt indulni ez az alul fekete, férfi bőrdzsekivel, fölötte női szabású drapp bőrkabátban, vörös sállal sármoló gyerek, mert ha nem, akkor az összes liberáncs a maszop Csabájára szavazna.
sensei
2010. szeptember 03. 22:30
Egyébként mit akar kifejezni azzal a nyakába kötött vörös, - sötétítőfüggöny darabbal? Tél még nincs, hogy ennyire fázzon. Ha meg fázik, akkor valami gond lehet vele. Ennél még Demszky is érettebb arckifejezéssel bírt húsz évvel ezelőtt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!