Hová tűnt az MSZP második embere?

2010. szeptember 29. 10:58

Eltűnt a nyilvánosság elől Balogh András, az MSZP elnökhelyettese. A párt szerint a tudóstársadalommal foglalkozik a volt nagykövet - írja az Index.

2010. szeptember 29. 10:58

Balogh András, a szocialisták elnökhelyettese helyett a kampányfőnök, Szanyi Tibor foglalkozik a párt operatív ügyeivel és a nyilvánossággal. A volt bangkoki nagykövet rétegprogramokkal foglalkozik, a tudóstársadalommal tartja a kapcsolatot - tudta meg az Index.

Balogh Andrást a szocialisták köztársasági elnöknek jelöltek Schmitt Pál ellenében, a siker reménye nélkül. A június 29-i köztársaságielnök-választáson elszenvedett vereség után Baloghot az MSZP július 10-i tisztújító kongresszusán a szavazatok nyolcvan százalékával választották meg elnökhelyettesnek, azóta viszont alig szerepel a nyilvánosság előtt.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2010. szeptember 29. 21:11
Balog elvtárs pótcselekvés az mszp részéről. Igaz az mszp küldte őt a háborus ővezetbe(Bangkok), Balog elvtárs ennek elennére elvállalta a "bohóc" szerepét az elnők választáson. Nem értem, hogy egy egyetemi tanárt, hogy lehet igy az erdőbe vinni? Bár tudom, az elvtársi mozgalomért mindent megtesznek a bolsevik elvtársak, de hát normális ésszel ez, közröhej!!!!!
balbako_
2010. szeptember 29. 17:08
Jézus Mária! Rajk elvtárs is így tűnt el! Lehet, hogy Balogh is Jugoszláv ügynök?
Dr. Kotász
2010. szeptember 29. 16:47
Meglátott egy jó seggű nőt,a mit sütsz kis Szücs Erikát,utána fordult, azóta egyfolytában pogocsát zabálnak a Veres Jani tirpákföldi haciendáján.
Laibach
2010. szeptember 29. 13:07
Lendvai Ildi néni is eltűnt.Gondolom együtt elmentek Észak-Koreába pihenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!