Horváth Csaba zöld ígéretei

2010. szeptember 24. 15:57

A szocialista főpolgármester-jelölt Verók Istvánnal közösen tett ígéretet az energiatakarékosság támogatására és a zöldterületek növelésére.

2010. szeptember 24. 15:57

Verók István, az MSZP VI. kerületi polgármester-jelöltje Horváth Csabával közösen tartott sajtótájékoztatót. A főpolgármester-jelölt a tömegközlekedés és a kerékpáros infrastruktúra fejlesztésével kampányolt.

A baloldali politikusok aláírtak egy együttműködési nyilatkozatot is. A szocialista főpolgármester-jelölt eddig 12 kerület vezetőivel kötött hasonló megállapodást. Horváth a régi társasházak energiatakarékossá tételére és a kerületi zöldterület növelésére is ígéretet tett, kiemelve: minden támogatást megad, hogy a korábban kormányzati negyednek fenntartott telkeket ne építsék be.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. szeptember 24. 20:03
Legfeljebb zöld börtönről álmodozzanak!
gilyanpeter
2010. szeptember 24. 17:26
Ígérgethet nyugodtan, tudván, hogy nem fogják megválasztani.
Laibach
2010. szeptember 24. 17:08
Az mszp jó úton halad a "zöldülés" felé, mert vidéken nem látni vörös szegfűs logo-t, csak zöldet a plakátjaikon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!