Fészekrakókra küldött ügynököket az MSZP-s?

2010. szeptember 12. 12:58

A XVI. kerület fideszes polgármestere feljelentette a szociális bizottság MSZP-s tagját a rászoruló fiatalok személyes adataival való visszaélés miatt. A fészekrakó program keretében 10 embernek biztosított kedvezményes lakást a kerület, másnap pedig már kopogtatott is náluk egy Veress Györgyihez köthető pénzügyi cég és életbiztosítást ajánlott az önkormányzat nevében.

2010. szeptember 12. 12:58

A XVI. kerületi önkormányzat szociális bizottsága a hét elején döntött arról, hogy kinek biztosítanak alacsony bérleti díj mellett garzont az Újszász utcában. Anyertes pályázók személyes adatai ezek után pár órával annak a pénzügyi tanácsadó cégnek a birtokába kerültek, amelyet a bizottság MSZP-s tagja, Veress Györgyi alapított. 

 
„A pénzügyi tanácsadó cég alkalmazottja úgy mutatkozott be, mintha a polgármesteri hivatal megbízásából keresné fel a lakással nem rendelkező fiatalokat. Ezt szöveges üzenetek is bizonyítják.” - állítja a kerület fideszes polgármestere. Kovács Péter szerint az MSZP egy olyan pénzügyi modellbe próbálta behúzni a rászoruló fiatalokat, amit az önkormányzat el sem fogad. Kovács személyes adattal, illetve hatalommal való visszaélés gyanúja miatt tett feljelentést az ügyészségnél.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. szeptember 14. 14:19
ezen nem lehet meglepődni...:D
sine ira et studio
2010. szeptember 12. 14:33
Ugyan, biztos csak azért kereste őket, mert volt egy jó híre. :)
mefisto
2010. szeptember 12. 13:39
Primitív, kártékony és átlátszó. Igen, MSZP.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!