Csúszik a Károly körút felújítása

2010. szeptember 21. 11:15

Egy hónapnyi munka után már tíz napot késik a Károly körút felújítása, mivel a projekt kivitelezője későn szerezte meg az engedélyeket és a vízmű is most dolgozik a területen.

2010. szeptember 21. 11:15

Az augusztus közepén a Budapest Szíve program keretében elindult Kaputérség projekt már ma is tíznapos csúszást könyvelhet el - tudta meg a Napi Gazdaság. A Budapest Szíve Kft. vezetője, Seregi Zoltán elmondta: a késés okai a folyamatban lévő közműfeltárások, illetve a forgalomtechnikai engedélyek beszerzésének elhúzódása.

A lap úgy tudja: a burkolatok felbontása után azért állt meg a munka, mivel maga a szolgáltató sem tudja, hogy az adott területen hol és milyen vezetékek futnak. A területen a Fővárosi Vízművek külön munkát is végez, így jelen pillanatban nincs esély más munkálatokra a Károly körút páratlan oldalán.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalandféreg
2010. szeptember 21. 12:53
Jár körbe egy levél "Az igazi Tarlós-sztori!" felkiáltással. Nem kopizom, a források óvatosan fogalmazva sem erősek, aki akarja, megtalálja. Egyrészt veri nájsz konteo. Másrészt vannak benne konkrétumok, olyanok is, amikről én egyáltalán nem hallottam, pedig nem érzem, hogy ne lennék képben a honi belpol mutatványaival. Látta már valaki? Ez csak egy dicséretes konteo, vagy van némi "Sötétség délben" szaga?
drienovác
2010. szeptember 21. 12:21
végre valahára, éppen ideje volt, hogy csússzon, már kezdtünk megijedni, hogy valamit egyszer határidőre átadnak ezek alaposan előkészített projektek, csak azt nem tudják, mi és hol van a föld alatt a felderítésre meg nem kalkuláltak időt - gondolom, akkor pénzt se, ezzel el is indulnak a költségek fölfelé azt sem értem, a főváros egy fővárosi projektnél miért nem szerzi be maga magától a saját maga számára készülő munkákhoz szükséges engedélyeket? - megint vis maior, ha nem sikerül az engedélyeket megszerezni, akkor az megint csúszás, rendelkezésre állási idő stb mint a népszínház utcai felújítással - nagy dérrel dúrral átadták, ceremónia, főpolgármester, aztán másnap beomlott, mint a pesti út is a nyáron.... menjenek már a francba ezzel a gyakorlattal, ha lehetséges!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!