Bombariadó volt a kocsordi Jobbik-rendezvényen

2010. szeptember 18. 19:14

A Jobbik pénteki kocsordi művelődési házban tartott lakossági fórumának idején egy telefonáló arról értesítette a rendőrséget, bombát helyeztek el az épületben. A rendőrség átvizsgálta az intézményt, ám robbanószerkezetet nem talált.

2010. szeptember 18. 19:14
Apáti István országgyűlési képviselő péntek este lakossági fórumot tartott a kocsordi művelődési házban. A rendezvény zárávának idején ismeretlen telefonáló arról tájékoztatta a mátészalkai rendőrkapitányságot, az épületben bomba van, amely nemsokára robban. Apáti bejelentését Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője erősítette meg, aki közölte, a bejelntés idején az épület már üres volt. Az intézményt átvizsgálták, ám robbanószerkezetet nem találtak.
 
A jobbikos képviselő „megdöbbentő, félelmetes és szégyenteljes” tettnek nevezte a történteket. Apáti szerint a telefonálót „elvakult gyűlölet fűtötte, amelyre semmilyen okot nem adott a párt”.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. szeptember 18. 21:38
Ritka lüke volt a bejelentő!! A rendezvény után telefonált.:))) IQ harcos lehetett.
vizipipa
2010. szeptember 18. 20:54
A nol ugyancsak rövidre fogta. Itt van a teljesebb anyag: http://barikad.hu/bombariad%C3%B3_jobbik_kocsordi_rendezv%C3%A9ny%C3%A9n-20100918
Talon Karrde
2010. szeptember 18. 20:31
Biztos Szalcsi Sanyi bácsi vót! (vagy a Zárpi)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!