Lemondott Kiss Róbert gárdakapitány

2010. augusztus 13. 11:13

A róla megjelent csókos videó miatt lemondott Kiss Róbert, a Magyar Gárda főkapitánya. A Jobbik a gárda magánügyének tekinti az esetet, amibe nincs beleszólásuk.

2010. augusztus 13. 11:13

Lemondott posztjáról Kiss Róbert, a Magyar Gárda főkapitánya. A lemondás oka egy videofelvétel, amelyen a házas gárdakapitány egy nővel csókolózik. Amíg a szervezet új vezetőt nem választ, addig Kiss Róbert két helyettese megosztva irányítják azt.

Az eset kapcsán Volner János, a Jobbik rendvédelmi kabinetjének elnöke elmondta: ez a gárda belügye melyet saját maguk rendeznek el. „A gárda egy különálló szervezet, és nem a Jobbik része - szögezte le. Arra felvetésre, hogy a Jobbik és a Magyar Gárda között együttműködési megállapodás van érvényben, kijelentette: ez ettől még a gárda belügye, „ebbe semmilyen beleszólása nem volt a Jobbiknak és a jövőben sem lesz”.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. augusztus 15. 18:49
Micsoda veszteség érte a művészvilágot!
bmucsai
2010. augusztus 15. 09:46
Szerintem ügyesen és olcsón szabadult a buliból! Ne feledjük, a rendőrség, a szolgálatok a nyakában lógtak, nagyon közel járhatott hozzá, hogy előbb utóbb börtönbe csukják. A felesége helyébe én hálát adnék az istennek, hogy ennyivel megúszta! Politikailag baromság üldözni a gárdát! Leválhatnak, illegalitásba vonulhatnak csoportok. Onnantól sokba kerül, nehezebb az ügyek kézbentartása.
Machiavelli
2010. augusztus 14. 11:20
Végső soron, ha kidobja az asszony és a híd alatt kell aludnia, majd újjáalapítja a Rongyos Gárdát!
gentry
2010. augusztus 13. 14:34
Ezzel a felvétellel semmi gond nincs, mint ahogy sem Müller Nikivel, sem a melegfelvonulásos Jobbik szóvivővel és a szmókoló félig arab Jobbikos képviselőjelölttel sincs semmi probléma. A gond a képmutató hazudozással van, azzal az álszent hozzáállással, amit szóban nyomnak. A valóság persze teljesen más, de ez nem baj, hisz normálisan csak így lehet élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!