Kizárással fenyegetik a renitens szocikat

2010. augusztus 18. 12:03

Horváth Csaba budapesti MSZP elnök a Népszabadság szerint Szanyi Tibor kampányfőnökre is célzott a figyelmeztetéssel.

2010. augusztus 18. 12:03

Feszült légkörben kezdődött az MSZP budapesti választási munkacsoportjának hétfői ülése. A Népszabadság szerint Horváth Csaba fővárosi pártelnök –több kerületi polgármesterjelölttel együtt – azt hangsúlyozta: azok a vezető politikusok, akik kétségbe vonják a helyi szervezetek legitim döntéseit, szembemennek azokkal és nyilvánosan kritizálják azt, az alapszabály szerint fegyelmi eljárás alá vonhatók, adott esetben a pártból is kizárhatók.

A Népszabadság szerint Szanyi Tibor nevét nem mondták ki, de valójában az országos kampányfőnöknek címezték a figyelmeztetést.

Tóth Imre, a XV. kerületi szocialista polgármesterjelölt kizártnak tartja, hogy a párt helyette végül mégis azt a Hajdu Lászlót támogassa az önkormányzati választáson, aki ugyan tizenhat éve a kerület vezetője, a helyi viták miatt viszont most függetlenként, az MSZP ellenében indul a választáson.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sine ira et studio
2010. augusztus 19. 00:09
Szanyi kapitány hajtson végre egy puccsot a vezérkarában, legyen saját magának a főpolgármester-jelöltje, kampányoljon, és meneteljen a baráti és ellenséges ágyúk tüzében oda, ahová rég kellett volna. Úgy legyen!
hori77
2010. augusztus 18. 17:34
verjék szét a pártot:D
gilyanpeter
2010. augusztus 18. 17:22
Mindig jó, ha egymást fúrják a szocik!
szonja91
2010. augusztus 18. 15:26
Szörnyű, így is, úgy is bukni fognak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!