Káosz az MDF-nél

2010. augusztus 06. 19:03

Közös polgármester-jelöltet indít Kőbányán az MDF és az MSZP. Hasonló eset történt Nagykanizsán, amiatt az MDF elnöksége vizsgálatot indított pénteken.

2010. augusztus 06. 19:03

Élő Norbert, az MSZP kőbányai szervezetének elnöke lesz a szocialisták és az MDF közös polgármesterjelöltje Budapest X. kerületében - tájékoztattak a pártok. Közleményük szerint „a két párt a kampányban együttműködik, és közösen indítja az egyéni képviselőjelölteket is. Az összefogással szimbolizálni akarja a két párt, hogy a jövő útja Kőbányán az együttműködés, a közös gondolkodás”. Az MSZP és az MDF a választási programját is szinkronizálta.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 09. 11:47
Vicc ez a párt!
gabor.kovats
2010. augusztus 08. 20:34
Az MDF ismét megmutatta igazi arcát: az MSZP-SZDSZ táskahordozói. Ideje lenne Dávid Ibolyának és Herényi Károlynak már bevonulni a hüvösre!!!! Az ilyen jellemtelen, hazug, sötét politikai kalandoroknak ott a helyük!!!
sine ira et studio
2010. augusztus 06. 22:52
Hol vannak már azok a régi szép idők, mikor össze lehetett fogni az egész pártot Ibolya két szép szemével :) Pedig azóta csak kisebb lett, tehát, logikusan, a feladat sem lett nehezebb.
mefisto
2010. augusztus 06. 22:42
Vizsgálatot indított?! A régi szép időkben a Károly már rég elküldte volna az sms-t az alapszervezetnek, hogy mindenki ki van zárva! XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!