Elmarasztalták a Wizz Airt

2010. augusztus 02. 11:26

A fapados légitársaságnak meg kell dupláznia a járatok késése esetén az utasoknak kiosztott étkezési utalványok mértékét.

2010. augusztus 02. 11:26

A Monori Városi Bíróság a Pest Megyei Főügyészség által indított közérdekű kereset alapján elmarasztaló ítéletet hozott a Wizz Air fapados légitársasággal szemben. Az ítélet szerint a légitársaságnak a duplájára kellene növelnie a járatok késésekor az utasoknak kiosztott étkezési utalványok összegét.

A Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesületének közleménye szerint a késés esetén kiosztott 4 eurós kupon sokszor egy ásványvíz és egy szendvics megvásárlására sem elegendő. A Közép-Kelet-Európában piacvezető Wizz Air szerint a döntés igazságtalan, és alapjában véve sérti a diszkont légitársaságok filozófiáját.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!