Bomlik a baloldal Kőbányán

2010. augusztus 27. 08:26

Budáról jött szoci vette át a helyi vezetést: a polgármestert kizárták saját frakciójából. Az új jelölt lefideszbérencezte a polgármestert.

2010. augusztus 27. 08:26

Verbai Lajos, Kőbánya polgármestere szerint szabad kezet akart magának a kerület gazdálkodásában Élő Norbert, volt XII. kerületi szocialista politikus, annak fejében, hogy támogassa újabb polgármesteri jelölését - írja a Hírszerző. A polgármestert kizárták az MSZP-frakcióból. Élő szerint nem volt alku, de Verbai szerint a helyi oligarchák érdekeit sértette, ezért történt a kenyértörés.

A Budáról érkezett Élő Norbert, a kőbányai MSZP elnöke és a párt új polgármesterjelöltje szerint Verbai Lajos már a Fidesz bérence. A polgármester ellenben azt állítja: ellenfelei éppen azt akarták magakadályozni, hogy megtisztítsa a korrupciós botrányoktól terhelt helyi MSZP-t.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. augusztus 27. 15:16
És nem csak Kőbányán!
szonja91
2010. augusztus 27. 15:15
Hát annál nincs jobb, az biztos! :) Szépen lassan bomlani fog ...
hori77
2010. augusztus 27. 11:46
nincs is jobb mint egy szakadó szoci szervezet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!