Belharcok és botrányok sora a Jobbikban

2010. augusztus 18. 08:37

A Jobbik belharcairól és belső botrányairól készített összeállítást a Hírszerző: felbukkan benne a lapunk által megtalált Kultiplex-vezető jobbikos, az antiszemita könyveiről elhíresült Gede Testvérek és a gárda demoralizálása is.

2010. augusztus 18. 08:37

Kedden a Kuruc.info nekitámadt Bodor Andrásnak, a Jobbik hegyvidéki önkormányzati képviselőjelöltnek, miután blogunkon megírtuk, Bodor a Tilos rádió stúdiójának is helyt adó Kultiplex vezetője volt. „Az ellentmondás ugyanis nyilvánvaló, s akinek van szeme, láthatja. Nem mindegy ugyanis, hogy a vezetője voltam a Kultiplex nevű szórakozóhelynek, vagy csak az épület béreltem tőlük és semmi közöm hozzuk” - írják Bodor magyarázkodó levelére válaszolva.

Tisztázatlan ügyek

Az antiszemita irodalom kiadásával foglalkozó Gede Testvérek könyvkiadó XIII. kerületi könyvesboltja a Jobbik kopogtatócédula-gyűjtőhelyeként funkcionál. Adolf Hitler Mein Kampf-ja a Gede Testvérek kiadásában valamiért a Krisztus tanításainak politikai gyakorlata alcímet kapta, emlékeztet a Hírszerző.

A Jobbikban tovább dúlnak a belharcok: Pősze Lajos gárdakritikus nyilatkozata után az a Toroczkai László lett a párt csongrádi jelöltje, aki hadat üzent a párt szakpolitikusainak, akik a gárdától nagyobb távolságot tartanának. Eközben a gárda volt főkapitánya, Kiss Róbert csókolózós videója miatt lemondott, utóda pedig Ináncsi József lett, akit sokan Kiss emberének tartanak.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Widor
2010. augusztus 19. 12:18
Mosolyogva olvasom a hozzászólásokat. Azért azt még senki nem írta le, hogy mi nem tetszik a Jobbik programjából. Lehet károgni, hogy majd valamikor ez meg az lesz, szétesik majd a Jobbik, meg, hogy szarháziak, de hogy miért, azt mindenki elfelejtette leírni! Személyi konfliktusok? Az minden pártban, főleg az elején. E miatt temetni a Jobbikot badarság. Vicces, hogy a mandiner is mindent megtesz a Jobbik ellen, s olyan dolgokat mond, ami minden pártban van. Hülye képviselők? Minden pártban vannak. Bezárt alapszervezetek? A fidesz talán ebben a világrekorder. Hülye szavazók? Hűha, ha tudnátok...!
Kündü
2010. augusztus 18. 17:32
Röhej a Jobbik. Kellene egy markáns jobboldali párt- IGÉNY HATALMAS VAN RÁ! - de ezek kisstílű, piti szarháziak...:(
gilyanpeter
2010. augusztus 18. 17:27
Minden szemetet összefújt a szél ebbe a pártba.
szonja91
2010. augusztus 18. 15:35
Így van, a Jobbik maga ellen játszik. Egy feszültségkeltő, erőszakos pártra nincsen szükségünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!