Az MSZP-nek kampányol Pettkó András

2010. augusztus 18. 11:28

Újlipótvárosban fényképezték le Pettkó Andrást, aki saját kezűleg gyűjtötte a kopogtatócédulákat Tóth József szocialista polgármesterjelölt kérésére. Az egyébként MDF-es Pettkó elmondta: azért gyűjti a cédulákat, mert Tóth megkérte erre.

2010. augusztus 18. 11:28

Újlipótvárosban fényképezte le a Stop.hu Pettkó Andrást, aki saját kezűleg gyűjtötte a kopogtatócédulákat Tóth József szocialista polgármesterjelölt kérésére. A volt MDF-es politikus saját bevallása szerint azért gyűjtött ajánlószelvényeket, mert a szocialista Tóth József megkérte erre.

A Stop.hu emlékeztetett: Angyalföld az egyetlen választókerület, ahonnan egyéni szocialista képviselőjelölt jutott a parlamentbe.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hogyne
2010. augusztus 19. 12:16
Ha valakinek eddig nem lett volna világos, hogy miért bukott az MDF...
gilyanpeter
2010. augusztus 18. 17:24
Egy Mdf-estől nem is vártam mást. Most végre nyíltan csinálják.
di maggio
2010. augusztus 18. 17:10
Saját bevallása szerint azért gyűjtött ajánlószelvényeket, mert a szocialista Tóth József megkérte erre. Amikor gyrekkoromban így próbáltam érvelni, nagyapám mindíg rákérdezett: És ha arra kér meg, hogy ugorj le az ötödikről ,leugrottál volna?Ha Pettkó András leugrik az ötödikről / nem befelé / azt mondom, fasza gyerek.Adiig azonban egy szánalmas politikai prosti.
Laibach
2010. augusztus 18. 16:37
Nemesített vörös tulipán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!