Állami cég igazgatóságában a székházügy egyik szereplője

2010. augusztus 01. 11:48

A Szerencsejáték Zrt. igazgatóságába nevezte ki a kormány Kollár K. Attilát, az MDF egykori gazdasági igazgatóját, a székházügy egyik szereplőjét. Pettkó András szerint Kollár pontos, precíz, nagy munkabírású ember, akinek sokat köszönhetett az MDF.

2010. augusztus 01. 11:48

Az Orbán-kormány a Szerencsejáték Zrt. igazgatóságába nevezte ki a székházügy egyik szereplőjét, Kollár K. Attilát, aki az MDF gazdasági igazgatója volt az első parlamenti ciklus idején. Pettkó András volt MDF-es képviselő az Origónak azt mondta Kollárról: pontos, precíz, nagy munkabírású gazdasági szakember, akinek az MDF nagyon sokat köszönhet, hiszen ő biztosította a párt működőképességét.

Kollár neve a rendszerváltás utáni években vált ismertté a Fidesz-MDF székházügyben. Akkor a két párt, miután megkapták közös használatú székházukat - a budapesti Váci utcai egykori tiszti kaszinó épületét -, szinte azonnal értékesítették azt. Az Állami Számvevőszék az akkor nagy vihart kapott tranzakciót később törvényesnek minősítette. Az Origo szerint Kollár jó kapcsolatban van Simicska Lajossal is. A Szerencsejáték Zrt. új igazgatósági tagja az Origónak nem kívánt nyilatkozni kinevezéséről.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 02. 11:12
börtönbe az ilyenekkel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!