Vizsgálják a móri nyomozást

2010. július 29. 10:20

Az új országos rendőrfőkapitány vizsgálódik a móri nyomozással kapcsolatban, amelyben először két ártatlan embert gyanúsítottak meg a mészárlással.

2010. július 29. 10:20

Hatala József új országos rendőrfőkapitány kijelentette: elődje ígéretét magára nézve is kötelezőnek tartja, így vizsgálatokat folytat majd a móri mészárlás kapcsán elkövetett nyomozati hibák miatt.

A 2002 májusában elkövetett móri gyilkosság után az Országos Rendőr-főkapitányság Kaiser Edét és Hajdú Lászlót gyanúsította meg a tettel, akik az ügyben ártatlanok voltak. Kaiser ellen végül vádat is emeltek, tényleges életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Kaiser 2005-ös elítélése után 16 hónappal ismerte el: „Lehetséges, hogy van a móri ügynek egy másik megoldása is”. A két igazi tettest, Nagy Lászlót és Weiszdorn Róbertet 2007-ben elfogták.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. július 29. 10:53
a roma gyilkolós dolog is érdekes ... sőt kifejezetten gyanús persze shiffer nem fog ezért lobbyzni ... hát ki tudja miért
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!