Újra megmozdul a gárda

2010. július 04. 10:34

Életjelt ad magáról a radikális párt: Vona Gábor, a Jobbik elnöke arra készül, hogy a Magyar Nemzeti Gárda vasárnapi rendezvényével szondázza Pintér Sándor belügyminisztert és Orbán Viktort, aki a héten beszélt arról, hogy nincs szükség gárdaszerű szervezetekre - írja a Népszabadság.

2010. július 04. 10:34

Vasárnap délután 5 órától egy emlékező rendezvény és eskütétel lesz, amelyet a Magyar Nemzeti Gárda szervez.

A felszólalók között ott lesz a szervezet vezetője, Kiss Róbert, ifj. Hegedűs Loránt református lelkész, a Jobbik részéről pedig Murányi Levente és Vona Gábor.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2010. július 05. 09:50
Tragikus, hogy mindenki vélelmekre, mindenféle irányított hírekre alapoz. Nézzétek meg a tényeket. Mik történtek? A Magyar Gárda bántott valakit? Ténylegesen mit is csinált? A cigányok által kiüldözött család kiköltözésében segített. Azt is tudom, hogy egy csomó helyen segített az árvízi védekezésben. Megverni senkit nem vert meg - ezzel szemben Orbán V. beígért nekik pár pofont. (Nem tudom, milyen sajtója lenne egy olyan kijelentésnek, hogy a szar/hazug stb. kormánynak kell adni két pofont, és elzavarni... Persze nem mindegy ki mondja.) A Magyar Gárda egyik helyettes vezetőjét otthonában cigányok támadták meg, verték félholtra, akarsz-e még magyarkodni felkiáltásokkal. AZ a nyomozás valahogy nagyon nem halad. Aztán a Jobbik: a Jobbik vezetői letettek valamit az asztalra. A rendőri "túlkapások" áldozatainak védelmét fel merték vállalni, a fidesz még saját képviselője mellett sem mert kiállni. Aki nem akart eltört kezét, kilőtt szemét leírni, annak Jobbikos ügyvédhez kellett fordulnia. A Fidesz semmit nem tett (98-02) és semmit nem tesz az állampárt működtetetőinek elszámoltatására. Gondolok arra, hogy milyen alapon kapnak félmilánál nagyobb nyugdíjat olyanok, akik egész életükben a diktatúra fenntartásán dolgoztak? Az, hogy a sortüzek elrendelőit, és végrehajtóit nem keresik (és találják), azon már nem is csodálkozom. (Pedig két tucatnyian ma is kiemelt pénzt kapnak a vérengzésekben való részvételért.) És hogy a Jobbik jó úton van, azz az bizonyítja, hogy ma reggel a tévébe meghívták a SzondaIpsost (!!!), mert a felmérése szerint a Jobbik támogatottsága csökkent. Rossz lóra tesznek ezzel a Gárda, Jobbik üldözéssel, mert amíg van rá igény, addig lesznek, más néven, más formában, de lesznek - de ez megfelel az mszpnek is, mert amíg a Jobbikot reszelik a tévében, nem a volt kisz kb-s államtitkárok ügye van a felszínen. MA
Boli
2010. július 05. 00:17
Hallom, a brutális népnyúzó rendőrség durván beavatkozott a békés emberek felvonulásába! Vagy most nem a duma jön?
soelmo
2010. július 04. 20:54
Sokkal jobb lett volna, ha inkább az iráni nemzeti gárdát veti be, mint ezeket az ökörségeket!
soelmo
2010. július 04. 20:53
Íme egy igazi jobboldali szefárd beszéd:Vona Gábor, a Jobbik elnöke és parlamenti frakciójának vezetője beszédében azt hangoztatta, hogy a kormány nem a fontos ügyekkel foglalkozik, és az ígéreteit sem teljesíti. A Jobbik szerint a kormány elmaradt ígéretei között van az elszámoltatás, de ezen a területen még semmi sem történt. A fontos ügyek helyett a kormány olyan intézkedéseket hoz, mint a médiára vonatkozó törvénymódosítások, amivel saját „médiabirodalmat” épít a Fidesz - jegyezte meg. A Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat kifüggesztésével kapcsolatos intézkedés kapcsán pedig úgy fogalmazott: hamarosan az is előfordulhat, hogy "Orbán Viktor képét is ki kell tenni az intézményekben". valamiképp ismét megfeledkeztek a kommunistákról...gondolom Gyurcsány elégedetten dörzsölte kezeit:-) Csak elkéstek az egésszel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!