Újabb botrány Erzsébetvárosban

2010. július 05. 16:56

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen a Fővárosi Főügyészség. Az ügyben Vattamány Zsolt VII. kerületi fideszes képviselő tett feljelentést.

2010. július 05. 16:56

A Fővárosi Főügyészség július 1-jén rendelte el az ügyben a nyomozást, és annak lefolytatásával a Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi főosztályát bízta meg. Három VII. kerületi ingatlan elidegenítésével, illetve apportálásával kapcsolatos, az ügyletekkel a feljelentő szerint különösen nagy vagyoni hátrány érte az önkormányzatot. Sajtóhírek szerint az Almássy Téri Szabadidőközpontról, az Akácfa utcai öregek otthonáról és a Kertész utca 23-as számú épületről van szó.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zele
2010. július 05. 17:38
Valamiért (és valakiknek) nagyon fontos, hogy a NER kifüggesztéséről zengjen a közvélemény, pedig ilyenek zajlanak a a háttérben.
Deunan
2010. július 05. 17:11
Már se meglepődni, se felháborodni nem tudok. Kezdenek a mindennapok szerves részévé válni a bufapesti botrányok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!