Szegényes a magyar pavilon Sanghajban

2010. július 29. 15:14

A többi pavilonhoz képest jelentősen elmarad a magyar kiállítás a sanghaji expón - állapította meg egy hivatalos vizsgálat. A nyilvánosságra került információk szerint az ellenőrök nemcsak a kiállítás színvonalát, hanem a technikai felkészültséget és a személyzet hozzáállását is átlagon alulinak találták.

2010. július 29. 15:14

A Hír TV birtokába került hivatalos összefoglaló szerint kifejezetten alacsony a magyar pavilon látogatottsága a sanghaji expón. A dokumentum összeállítói szegényesnek találták a magyar standot, amely elemzésük szerint nem érte el a kiállítás átlagos színvonalát sem, és hiányolták a megfelelő tájékoztatást, illetve több technikai problémát is észleltek.

Az irat kiemeli: egyetlen helyen sem láttak szórólapot vagy ajándékot, és a hivatalos megbeszélésre eltűnt a balliberális véleményvezér, Bolgár György 20 ezres példányszámban megjelent könyve is. Az összefoglaló szerint a pavilon üzenete nem érthető a látogatók számára, és az alkalmazottak viselkedése sem mondható példaszerűnek.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shrek-bc
2010. július 29. 19:59
Annyit még megtehetnének, hogy az atv-s újságíróklub 4 lázítójának a képmásával csinálnának egy óriásposztert és kitennék a magyar épületben. Alkalmas lenne arra, hogy a többi kínai nagy ívben elkerülje hazánkat.
tewton
2010. július 29. 16:01
"eltűnt Bolgár György 20 ezres példányszámban megjelent könyve is." mert elkapkodták, azért.
honphibu
2010. július 29. 15:58
Közvetlen forrásból tudom, hogy a magyar pavilon nem szegényes! Egyszerűen felháborítóan primitív, egy alföldi tanya disznóólja reprezentatívabb ! Ezt nem csak a bekerülési költsége miatt kell kivizsgálni, hanem az ténylegesen okozott erkölcsi és morális kár miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!