Mesterházy bekeményít

2010. július 13. 12:31

Az MSZP elnöke kijelentette: ezentúl etikai és politikai következménye lesz annak, ha a pártból egy politikus kibeszél, és nem képviseli a szocialisták egységes véleményét. Mesterházy szerint ez szükséges a megújuláshoz.

2010. július 13. 12:31

A szocialisták frissen megválasztott pártelnöke elmondta, hogy megrovás már korábban is elfordult, például Warvasovszky Tihamér esetében, akit a kibeszélésért meg is jutalmazott a Fidesz. Mesterházy szerint az MSZP megújulását nem segíti, ha a párt üléséről kirohanva egy politikus az első útjába kerülő újságírónak kifejezi nemtetszését.

Mesterházy Attila úgy véli, a pártpolitizáláson is változtatni kell, mert az ellenzék számára az Országgyűlés csak szószék lett, a Fidesz minden javaslatot lesöpör az asztalról. Véleménye szerint éppen ezért van szükség a párt részéről az egységes politizálásra a külvilág felé.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2010. július 13. 17:18
A vámpir mosolyú Mesterházy inkább a Zughslag ügyben keményitett volna be, és öszintén bevalotta volna a seftet, amit csináltak Gyurcsánnyal az élen.
Szenzor
2010. július 13. 14:31
Üzennék Mesterházynak, és a többi demokráciaféltőnek: http://malacnews.freeblog.hu/archives/2010/07/13/Divatdemokratak/
Pisti, az aragorn
2010. július 13. 13:48
Csak a ma reggeli beszélgetős műsorok alapján: Mesterházy: Ezentúl etikai és politikai következménye lesz annak, ha a pártból egy politikus kibeszél, és nem képviseli a szocialisták egységes véleményét! Szanyi kapitány: Leszarom, a szókimondás híve vagyok, és nem fogom hagyni, hogy a teljes igazság valami lepellel el legyen takarva! Én már csak egy kávét kérnék!
szonja91
2010. július 13. 13:41
Ennyi balhé után ti nem fogtok megújulni egyenlőre az is biztos, hiába mutatják, hogy milyen kemények, és nagy lett a szájuk..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!