Megnevezte civiljeit az MSZP

2010. július 31. 22:25

Megnevezte a párt azt az öt társadalmi szervezetet, amelyektől az alkotmány-előkészítő bizottság elnöke véleményt kér az új alkotmány koncepciójáról.

2010. július 31. 22:25
A szocialista párt a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségét, a Nyugdíjasok Országos Szövetségét, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségét, a Társadalmi Uniót és a Magyar Természetvédők Szövetségét jelölte meg olyan civil szervezetként, amelytől az alkotmány előkészítő eseti bizottság elnöke véleményt kérhet. A párt közleménye szerint ezen szervezetek az esélyegyenlőség felszámolásán dolgoznak, illetve veszélyeztetett társadalmi csoportokat képviselnek.
 
Az LMP kezdeményezte, hogy minden frakció jelöljön meg öt társadalmi szervezetet, amelyektől az alkotmány-előkészítő eseti bizottság elnöke véleményt kér az új alkotmány koncepciójáról.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 02. 11:14
csupa régi elvtárs...
Szélhámló
2010. augusztus 01. 09:10
Az MSZP szándékosan ekkora barom?
luccy
2010. augusztus 01. 08:05
AZ MSZP kopizza az LMP-t. Az LMP ugyanis már előbb megnevezte a maga civiljeit, és a Magyar Természetvédők Szövetségét ők is jelölték. Na most ez csak azért érdekes, mert ha az MSZP-nek van egy kis esze, akkor keres mást, és a széleskörű egyeztetés nevében bevon még egy civil szervezetet, és nem egy olyat nevez meg, akit más már megnevezett. Így most a két párt összesen nem 10, hanem csak 9 civil szervezetet nevezett meg. Ügyesek. (Mellesleg mi ez a nagy bezöldülés az MSZP-nél?)
Bajresz
2010. július 31. 23:41
"ezen szervezetek az esélyegyenlőség felszámolásán dolgoznak" most későn van és nem tudok olvasni vagy tényleg az van odaírva amit olvasni vélek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!