Balogh András

2010. július 08. 12:42

Töretlen a magyar progresszió lendülete: az egy hónapja még teljesen ismeretlen thaiföldi nagykövetből a szocialista párt második embere lehet az MSZP tisztújító kongresszusán.

2010. július 08. 12:42

Vajon az lehetett-e az ára Balogh András MSZP-elnökhelyettesi pozíciójának, hogy arccal vállalta az államfőválasztáson való biztos bukást - vagy pont fordítva, ez lenne a jutalma azért, hogy felmutatta:,a szocialisták is tudnak köztársasági elnököt adni az országnak, ha akarnak? Bármi is legyen a háttérben: a bangkoki nagykövet töretlen lendülettel lesz az MSZP elnökhelyettese, hogy aztán lehetőleg ugyanekkora erővel álljon neki a szocpárt borítékolható szétesésének megállításához.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hogyne
2010. július 08. 16:19
Mókás, amikor az MSZP bemutatta, még pártfüggetlen köztársasági elnök-jelölt volt. Gyorsan tovatűnt a pártfüggetlensége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!