Szakad az MSZP?

2010. június 30. 16:40

A Szili Katalin vezette Szövetség a Jövőért Mozgalom önállóan kíván indulni az őszi önkormányzati választásokon - értesült a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a szervezet máris szövetségeseket keres a civil mozgalmak és a baloldali politikai erők között.

2010. június 30. 16:40

A Szili Katalin nevéhez köthető Szövetség a Jövőért Mozgalom közgyűlésén egyhangú döntés született arról, hogy a szervezet önállóan indul az önkormányzati választásokon - tudta meg a Magyar Nemzet. A Pallas Páholyban tartott keddi gyűlésen megalapították az országos választási előkészítő bizottságot, amelynek feladata a képviselő- és polgármesterjelöltek kiválasztása lesz. Emellett arról is határoztak, hogy a szervezet felveszi a kapcsolatot elképzelhető szövetségeseivel, a baloldalon jelen levő politikai erőkkel és civil mozgalmakkal.

Szili hosszú idő óta folytat különutas politikán az MSZP-n belül. A volt házelnök népi baloldali álláspontja nemrég például a trianoni emléknap kapcsán került előtérbe, amikor pártjával szembefordulva a szocialisták közül egyedül ő vett részt a parlamenti megemlékezésen.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civilina
2010. július 01. 11:29
Itt annyian rébuszokban beszéltek, hogy azt sem tudom, miről van szó!
Nhalasz9
2010. július 01. 10:38
Szakadjatok csak! Addig sem foglalkoztok a politikával!
drienovác
2010. július 01. 06:49
http://index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2010%2F06%2F30%2Fszily_katalin_kicsit_onallosul_az_mszp-tol%2F tehát marad mszp tag, ez fura
szeekely
2010. július 01. 01:35
Ha Szili Katalin tomorulese onallo politikai tenyezove valik, az udvozlendo fejlemeny. Vegre eloallhat Szili sajat elkepzeleseivel, amirol eddig nem sok konkretumot ismerunk. Ha kepes osszehozni egy elkotelezetten magyar, nemzeti baloldalt, akkor melto ellenzeki szereplove valhat akar mar a kovetkezo parlamenti ciklusban. Erdekes, hogy Szilit jobboldali kritikusainal jobban talan csak Gyurcsany Ferenc gyuloli, mert o az egyetlen szoci politikus, akivel nem birt. Ugyanis nem tudott az avoja reven kompromittalo anyagokat eloasni Szilirol. Rajta kivul, a tobbi szoci mind, egytol-egyig a Ferko markaban van. Ezert nem tudnak leszamolni vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!