Kevesli az MSZP-t az MSZP

2010. június 24. 18:46

A párt újságíró tagozata szerint a baloldalt és ezzel együtt véleményét, politikai álláspontját is mellőzi illetve kirekeszti az MTV Az Este című műsorából.

2010. június 24. 18:46

Közleményükben sérelmezik, hogy az új Országgyűlés megalakulása óta csak kétszer szerepelt a műsorban a szocialista párt képviselője, holott számos olyan politikai tárgyú téma került adásba, amelyben indokolt lett volna az ellenzék véleményét is a nyilvánosság elé tárni. Az MSZP újságíró tagozata levélben küldte meg észrevételét az ORTT-nek és arra kérte, hogy vizsgálja meg: eleget tesz-e a műsor a törvényben megfogalmazott, a kiegyensúlyozott tájékoztatást előíró törvényi követelménynek.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2010. június 25. 16:45
Szerintem bojkottálják azt a csúnya pártos műsort. Mindenki jól járna.
Öreg
2010. június 25. 16:36
Ha összeadjuk a reggeli és esti müsort , akkor mgállapitható, hogy minden héten legalább kétszer a képenyőn szerepel Lndvai,Mesterházi, Szani, Tukacs és még legalább egyszer még vagy 6-8 MSZP-s /ugynevezett/ politikus. A BBC elv egyáltalán nem érvényesül, miszerint 1/3- 1/3 arányban kellene szerepelnia a kormánynak, a kormányzó koaliciónak és az ellenzéknek. Tehát az MSZP-nek az 1/3 rész 35-40 %-a járna. És akkor még ott van nekik az ATV, persze azt csak a vakonhivők nézik, mert a müsorvezetők elfogultsága elzavarja a gyanutlan nézőt. Az elfogultság egyébként még az M-1 en is tettenérhető, jó lenne, ha a müsorvezető nem ellenérdekelt vitapartnere lenne a jobboldali résztvevőknek, hanem csak kérdező riporter./Ugye Krizsó Szilvia!/
hori77
2010. június 25. 10:41
Az nszp-nek semmi köze a baloldalhoz!
Nhalasz9
2010. június 25. 09:50
Értsétek meg, hogy senki sem kíváncsi rátok! Volt 8 évetek, elszúrtátok! Lehet csendben maradni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!