Hamarosan lesz pártalapítványa az LMP-nek

2010. június 18. 14:33

Bejegyzés alatt áll az LMP Ökopolisz néven létrehozandó pártalapítványa - nyilatkozta Schiering Gábor annak kapcsán, hogy a hvg.hu hírt adott a szervezet megalakításáról. Az alapítvány kuratóriumának tagjait azonban már megválasztották.

2010. június 18. 14:33

A bejegyzési folyamatot már elindították, de erre 60 napja van a bíróságnak. A képviselő elmondta, hogy a kuratórium tagjainak megválasztásra azért volt szükség, mert ez a bejegyeztetés egyik feltétele. A frakció döntése szerint így a kuratóriumot majd Rauschenberger Péter vezeti, tagjai pedig Hámori Ferenc, Gulyás Emese, Elek István, Zelenák Adrián, Kóczé Angéla és Scheiring Gábor lesznek.

A testület céljairól Scheiring Gábor csak annyit mondott, hogy amikor itt van az idő, akkor majd a kuratórium eldönti azokat. Személyes véleményét megfogalmazva kijelentette, hogy az Ökopolisz egy, a párttól gyakorlatilag független alapítványként működik majd és várhatóan a céljai között szerepel az ökopolitikai értékek és világnézet építése és erősítése.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!