Főkert: hűtlen kezelés és természetkárosítás

2010. június 09. 09:58

A Feneketlen-tó környéki park fenntartása közben elkövetett természetkárosítás és hűtlen kezelés gyanúja miatt is nyomoz a BRFK a fővárosi tulajdonú Főkert Zrt.-nél. A cég nemrég kapott tízmilliós plusztámogatást, tudta meg a Magyar Nemzet.

2010. június 09. 09:58

Már nemcsak hűtlen kezeléssel, hanem természetkárosítás gyanújával is nyomoz a BRFK a főváros tulajdonában álló Főkert Zrt.-nél - ráadásul a főváros Lakos Imre volt SZDSZ-es képviselő intézkedésére negyvenmilliós plusztámogatást is nyújtott a cégnek egy olyan feladat végrehajtására, amit addig ingyenesen látott el egy egyesület. Természetkárosítás gyanújával azért indult nyomozás, mert a Főkert által a közeli utak, sétányok csúszásmentesítésére kiszórt pétisó elpusztította a Feneketlen-tó halállományát. A Főkert nyilatkozója szerint nem pétisót szórtak, hanem faaprólékkal dolgoztak. Lakos Imre a Magyar Nemzetnek cáfolta, hogy összefüggés lenne a plusztámogatás és a nyomozások között.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. június 09. 11:05
Csak hát a faaprólék nem olvad el, mint ahogy a vaj a fejükön most! :)))
drienovác
2010. június 09. 11:02
lakos elvtárs is bír pikírt lenni mi sem természetesebb, mint hogy egy közszolga és számtalan önkormányzati bizottság tagja a rengeteg szabadidejében jobbnál jobb üzleteket köt, és betegre keresi magát, mint nagyvállalkozó - csak akkor az a kérdés, hogy önkormányzati képviselőként, alpolgármesterként és számos bizottság tagjaként hogyan képes helytálni vagy az egyik helyen telejsít alul, vagy a másikon másra gondolni se merek remélhetőleg a vagyonosodási vizsgálat megnyugató eredménnyel zárul majd
kinai
2010. június 09. 10:45
Lakos Imre nemrég egész pofás kis villát épített magának Újbudán. "Építkezek, élek, eladok, veszek, táplálkozom, alszom" - válaszolta a ház eredetét firtató kérdésre. Pétisóról nem <a href="http://index.hu/belfold/budapest/2009/10/20/draga_villa_epult_lakos_imre_telken/">beszélt</a>.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!