Egy napja nem loptak Bács-Kiskunban

2010. június 10. 11:12

A megyei rendőr-főkapitányság szerint 24 órája nem történt bűncselekmény Bács-Kiskunban.

2010. június 10. 11:12

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bejelentése szerint huszonnégy órája nem történt vagyon elleni bűncselekmény az alföldi megyében.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2010. június 11. 09:14
Most jutott eszembe: hát a rendőröket elvezényelték a gátakra. Lehet, hogy nem volt ott, aki koordinálja a vagyon elleni bűncselekményeket? MA
janilux
2010. június 10. 18:31
Sajnos nem igaz, három hete törtek be egy óvodába kicsiny városomban, megjavítottam a két szétvert ajtót.... Ma reggelre szintén betörtek oda, egy órája végeztem a helyreállítással... A dolog pikantériája hogy az előző tettes már börtönben van. Ez másik hadibarom volt! A hatalmas "zsákmány" fél üveg ásványvíz, és egy doboz narancs juice. Az okozott kár olyan 50-100000ft. Mert a két ajtót cserélni kell hamarosan. Sajnos nem igaz a fent közölt hír! :/
slomovicz
2010. június 10. 15:49
Azért ez engem, nem keserit el nagyon , ssőőőt, ha igy folytatódik - az jóó.:-) Tudott dolog , hogy a pofozni, és intézkedni képes rendőri, közterületi jelenlét " csodákra " képes. Ha ez még- a rendszertelenül, de napi bizonyossággal, bekövetkező razziákkal is kombinálva van, eljön a rend és közbiztonság ideje. Úgy legyen.
honphibu
2010. június 10. 15:19
Holnap további két megyénkben is teljesen megszűnik a bűnözés, számításaim szerint hétfőre az egész országban. Hiába, a Nemzeti Összefogás kormánya nem szarozik! De mit csinál Pintér Sándor hétfőtől?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!