Újrakezdik a Kulcsár ügyet

2010. május 27. 14:09

Hatályon kívül helyzete a Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú döntést és új eljárásra utasított a Kulcsár-ügyben. Megszűnt Kulcsár Attila előzetes letartóztatása is.

2010. május 27. 14:09

Újrakezdődik a Kulcsár-ügy, miután a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön hatályon kívül helyezte az elsőfokú döntést és új eljárásra utasított. Egyúttal a másodfokú bíróság megszüntette Kulcsár Attila elsőrendű vádlott előzetes letartóztatását, és esetében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el, továbbá számos más vádlottnál megszüntette a lakhelyelhagyási tilalmat.

A döntése következtében még évekig nem zárulhat le a büntetőeljárás, hiszen az elsőfokú bíróságnak meg kell ismételnie a meglehetősen kiterjedt bizonyítást, vagy ennek egy részét, ha pedig fellebbezésekre kerül sor, akkor ismét másodfokra kerül az ügy.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. május 27. 18:45
itt már a bírókat kell bebaszni a börtönbe ... szabotálják a igazságszolgáltatást ? vagy mi a kurva anyjukat képzelnek ezek ? most tanulnak olvasni , vagy nem tudnak magyarul vagy mivan ?
drienovác
2010. május 27. 15:27
mennyi idő is telt el az ügy kirobbanása óta? 8 év? 9? ez lesz az évszázados per, mire a végére érnek, mindenki meghal, a bírók is...
röviden
2010. május 27. 15:08
Ennek kell véget vetni. Meg sem érik az érintettek, hogy jogerős ítélet szülessék. Ha nem tragikus lenne, akkor röhejes volna.
freehckr
2010. május 27. 14:17
Ez egy vicc... azokat akik eddig közreműködtek az eljárásban az igazságszolgáltatás részéről, úgy kellene kivágni a hivatalukból hogy a lábuk ne érje a földet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!