Nyomozás egy jobbikos képviselő ellen

2010. május 12. 20:48

Nyomoz az ügyészség Samu Tamás Gergő jobbikos képviselő ellen, mert a vád szerint több emberrel együtt rendőrökre támadt 2008. március 15-én. Dúró Dóra, a párt szóvivője azt mondta: a politikus nem fog a mentelmi joga mögé bújni.

2010. május 12. 20:48

Nyomoz az ügyészség Samu Tamás Gergő jobbikos képviselő, korjegyző ellen, mert a vád szerint több emberrel együtt rendőrökre támadt 2008. március 15-én. Az RTL Klub Híradójának információi szerint a Központi Nyomozó Főügyészség meglévő rendőrségi felvételek alapján azonosította be a jobbikos képviselőt. Azután derült ki, hogy eljárás van vele szemben érvényben, hogy parlamenti mandátumot szerzett.

A Híradó szerint az ügyészség a 2008. március 15-i események után indított vele szemben eljárást, mert a gyanú szerint rendőrökre támadt és novemberben vádat is emeltek ellene. Az eljáró Pesti Központi Kerületi Bíróság kérni fogja a mentelmi jog felfüggesztésére jogosult döntését. Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta: Samu Tamás Gergő biztosítja a bíróságot arról, hogy nem fog mentelmi joga mögé bújni, ha a hatóságok kérik, akkor arról le fog mondani.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomtom
2010. május 13. 09:56
Na eeez tényleg vastagőr: http://www.youtube.com/watch?v=VHq5H5iXmkU Hajrá demokraták! lol?
Talon Karrde
2010. május 13. 08:01
Nahát, vannak Jobbikos Bűnözők Is? Aszittem, hogy azok mind egy szálig hazafiakok, mint Mell Gibzon. Meglepetés! Nőknek szól!
Szélhámló
2010. május 13. 00:24
itt a videó http://www.youtube.com/watch?v=ZOZpOwun_EY Az emberünk nem éppen ma született bárány. Ő nem az a fajta, akit véletlenül találtak ki maguknak a barom rendőrök, hanem magának kereste a bajt.
freehckr
2010. május 12. 23:41
Tehát amíg nincs a rendőrség alapjaiban újraszervezve, illetve amíg "praktizálhatnak" a politikailag nyilvánvalóan elfogult "vérbírák", addig igen szkeptikus vagyok a fentihez is hasonló ügyekben. A rendőrséget, bíróságot, ügyészséget előbb ki kell takarítani, hogy utána ilyen ügyekbe beledughassák az orrukat... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!