Sajnálja Retkes a Katolikus Rádiót

2010. április 22. 13:21

Elképesztőnek és szomorúnak tartja Retkes Attila, hogy az ORTT újabb botrányos döntést hozott néhány nappal a parlamenti választások második fordulója előtt.

2010. április 22. 13:21

A testület három tagja annak a Klubrádiónak adta az utolsó szabad budapesti frekvenciát, amely már eddig is műsorszolgáltatási jogosultsággal rendelkezett, s ezáltal a fontos közszolgálati feladatot ellátó Magyar Katolikus Rádió frekvencia nélkül maradt - emlékeztet Retkes Attila. Azt különösen sajnálja az SZDSZ elnöke, hogy a döntésben a két szocialista ORTT-tag mellett a testületnek egykor a szabad demokraták által delegált tagja is részt vett.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2010. április 23. 12:30
Köszi, Attila, rendes tőled, de most már hagyjuk. Valahogy megleszünk nélkületek. Van az úgy, hogy egy politikai párt rákerül azon irányzatok listájára, amelyek eltűntek, miközben a Katolikus Egyházon továbbra sem vettek erőt a pokol kapui. Egy személyes ajánlatom lenne. Egy helyet a templom padsorában szívesen szorítunk. Meg odafönt is, amennyire rajtunk múlik. Nü?
elfelejtette
2010. április 22. 17:15
Vajon meddig orulhet a Klubradio a vadonatuj frekvenciajanak? A Fidesz nem egyszeruen az ORTT-t fogja atszervezni, hanem a mediatorveny modositasara keszul.
Necro
2010. április 22. 15:07
A Klubrádió erőteljesen szolgálta a balos érdekeket, nah. Mi itt a meglepő?
Nemhivo
2010. április 22. 14:53
...s ezáltal a fontos közszolgálati feladatot ellátó Magyar Katolikus Rádió frekvencia nélkül maradt - ... Mindjárt elbőgöm magam...a Mária rádió talán a "komcsiké"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!