Megakadt a Kenedi-bizottság

2010. április 15. 07:26

Senki nem kereste hivatalosan a múlt héten megalakult Kenedi-bizottság tagjait, akik ötvenezer hálózati személy adatait felügyelnék. A bizottság megalakulásakor kormányzati forrásaik még azt tudatták: gyakorlatilag már meg is kezdték a munkát.

2010. április 15. 07:26

Már elindulása előtt megakadt az új Kenedi-bizottság munkája – írta a Népszava. A testület létrehozását a múlt héten bejelentették, és a tagokat is megnevezték, az érintetteket azóta hivatalosan nem kereste meg senki. Ezt Kenedi János és Cseh Gergő Bendegúz is megerősítette. A bizottság megalakulásakor kormányzati forrásaik még azt tudatták: gyakorlatilag már meg is kezdték a munkát.

A bizottságot arra kérték fel, hogy felügyelje a becslések szerint több mint ötvenezer hálózati személy nevét, fedőnevét, azonosító adatait és beszervezési dossziéjának számát tartalmazó 18 NBH-s mágnesszalag adatainak feldolgozását, minősítésük felülvizsgálatát, majd a minősítés alól feloldott anyagok levéltárba adását.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. április 15. 13:33
Kenedi személye, csakúgy mint egykor Mécsé, szavatolja, hogy pártos listácska lesz. Elzavarni a francba és történészeket megbízni a munkával!
sky.net
2010. április 15. 13:16
most megtoljuk őket ? a picsába nem lehet egy weboldalra felnyomni azt a pár... pár ezer vagyis pár 10 ezer nevet ... itt pöcskölnek zsarolnak cikkeznek már 20 éve ezzel a kuka moslékkal ahelyett hogy kiöntenék a média elé : nyamnyogjatok vazze ... ne ihun a nagyjaink
drienovác
2010. április 15. 08:23
a kommunikációs kormányzás szép példája még papírjuk sincs róla, hogy bármit csinálhatnának, de már szétkürtölték, hogy el is kezdtek dolgozni egyelőre az épület portása be se engedné őket, ha megjelennének, hogy jöttünk adatot kezelni elvtársak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!