Marad Leinemann mentelmi joga

2010. április 07. 08:19

Tőzsér József, Földesi-Szabó László, Szoboszlai Barna és Mali Zoltán mentelmi jogát azonban felfüggesztette az Országos Választási Bizottság.

2010. április 07. 08:19
Hatvani Csabát, Terézváros alpolgármesterét hűtlen kezeléssel és hivatali visszaéléssel gyanúsította meg az ügyészség, Leinemann Zsolt ScienNet-megbízott ellen pedig Egyesült Államokban bejegyzett cégének magyarországi tevékenységével összefüggésben adócsalás és sikkasztás miatt folyik eljárás - az Országos Választási Bizottság egyikük mentelmi jogát sem függesztette fel.

A csempészéssel gyanúsított Földesi-Szabó László mentelmi jogát azonban felfüggesztette a testület, ahogyan a kertjét árammal védő, és ezzel halálos balesetet okozó Szoboszlai Barnáét is. Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere ellen garázdaság miatt büntetőeljárás van folyamatban, mentelmi jogának felfüggesztését a siklósi ügyészség mellett maga kérte. Tőzsér József, a Magyarok Egymásért Szövetsége jelöltje mentelmi jogának felfüggesztését a Budaörsi Városi Bíróság kezdeményezte, mert Tőzsér ellen jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt büntetőeljárás zajlik. Az OVB mindkettejük mentelmi jogát felfüggesztette, a határozatokat nem indokolták meg.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2010. április 07. 10:06
érdekes, hogy a húsvéti eszem-iszom és trakta után két nappal is megmaradt az émelygésem, ki érti ezt?...
bmucsai
2010. április 07. 09:10
Vannak egyenlőbbek? Egy szavazat a jobbikra! Anyátok!
miloka
2010. április 07. 08:34
S mi van Kolompár mentelmi jogával? Amúgy vagy mindenkiét vagy senkiét sem kellett volna felfüggeszteni!!! Így nagyon kilóg az a bizonyos lóláb!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!