Kétmillióra büntették Bolgár Györgyöt

2010. április 29. 11:56

Nem fedte fel rágalmazó betelefonálója kilétét, helyreigazításnak pedig nem adott helyet, ezért marasztalta el a Fővárosi Ítélőtábla az újságírót. Bolgár azzal védekezett az eljárások során, hogy őt még sosem marasztalták el.

2010. április 29. 11:56

Még 2007. március 15-én egy betelefonáló azt állította Bolgár György Klubrádiós műsorában, hogy látta a TV2 élő adásában Kruchina Károlyt, amint a Balettintézet állványából épít barikádot. A műsorvezető egyetértőleg kommentálta telefonáló értesüléseit, holott Kruchina testvérével együtt ebben az időpontban Németországban tartózkodott. Bolgár nem fedte fel hallgatója személyazonosságát, aki később Bodoky Tamásnak fogalmazott meg további vádakat telefonon. Bolgárt jogerősen kétmillió forintra büntette a Fővárosi Ítélőtábla, a kártérítést Kruchina Károlynak és Vincének köteles megfizetni. A műsorvezető és ügyvédje, dr. Magyar György azzal védekezett az ORTT-től a polgári perig húzódó eljárások során, hogy állítása szerint Bolgárt még soha, semmiben nem marasztalták el.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2010. április 29. 17:56
Nem akarom az iteletet kommentalni, nem hallottam ezt az adast sem, nekem ez az erv furcsa, hogyaszongya "A műsorvezető és ügyvédje, dr. Magyar György azzal védekezett az ORTT-től a polgári perig húzódó eljárások során, hogy állítása szerint Bolgárt még soha, semmiben nem marasztalták el." Joghoz, ugyvedi gyakorlathoz erto ember mondja mar el, ez most igy franko? Mert nekem abszurdnak tunik.
nokia-doboz.absz
2010. április 29. 14:23
Bolgár: "Ha mindent olyan egyszerű lesz elintézni, mint az alátétre ráférő adóbevallást, akkor a jobboldal más gordiuszi csomókat is el tud majd vágni." Most, hogy aládtettek Vulgár máris egy lépéssel beljebb vagyunk. Jöhet a többi csomó, gyökér, köcsög!
enter
2010. április 29. 14:14
Örökre el kéne hallgattatni. Hazug pártkatona.
Karpo
2010. április 29. 14:10
biztos' a fidesz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!