A korona maradjon a helyén

2010. április 14. 09:10

A koronát félti a két ügyben is gyanúsított, visszalépni kívánó szocialista Hatvani Csaba. Lendvai Ildikó arra kérte a választókat, a demokráciára szavazzanak Orbán Viktor túlhatalma ellenében.

2010. április 14. 09:10

Az MSZP visszalépett jelöltjei valamennyien elmondták, hogy döntésüket saját maguk hozták meg, a párt elnökségének beleegyezésével. Hatvani Csaba megjegyezte, hogy ő már vasárnap, az első fordulót követően érezte, hogy meg kell tennie ezt a lépést, mert fontos, hogy egyetlen pártnak se lehessen kétharmados többsége, hogy a korona a helyén maradjon.

Avarkeszi Dezső kijelentette, hogy ez volt élete legnehezebb döntése, de csak ezen a módon lát esélyt a demokrácia megvédésére. Szabó Zoltán elmondta, hogy amennyiben az LMP most, első alkalommal rossz döntést hoz, akkor lehetséges, hogy négy évig ez lesz az utolsó döntése. Felhívta a figyelmet, hogy most nem az MSZP vagy az LMP védelmében kell cselekedniük a választóknak, hanem a demokráciát kell megvédeniük.

Dr. Bárándy Gergely biztosította választóit, hogy amennyiben ott lesz az országgyűlésben, zuglói képviselőként is fog dolgozni. Ugyanakkor kérte a másik zuglói választókerületben élő LMP-szavazókat, hogy, ha lehet, voksukat a szocialista jelöltre, Tóth Csabára adják. Lendvai Ildikó végezetül még egyszer kérte a választókat: szavazzanak a demokráciára Orbán Viktor túlhatalma ellenében.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szpal
2010. április 14. 12:26
megvan a 2/3, vissza a királyságot!
StG
2010. április 14. 12:08
"Hatvani Csaba megjegyezte, hogy ő már vasárnap, az első fordulót követően érezte, hogy meg kell tennie ezt a lépést..." Nyilván így történt. "Egy nagyon szép vallomást várunk Öntől, Pelikán elvtárs..." A koronás megjegyzés meg kommentárt sem érdemel, annyira minősíthetetlen.
drienovác
2010. április 14. 10:03
a korona maradjon a helyén, ne lopja el senki, ebben egyetérthetünk az mszp vezetés persze nem így értette, pedig, ha valaki összefüggésbe hozza őket és a koronát, óhatatlanul fel kell merüljön benne a lehetőség, vagy az, hogy megpróbálják "privatizálni", esetleg ppp programba vonni egyébként olyan szókapcsolatot, hogy "választói felhatalmazás", meg "a választók határozott felhatalmazásával szeretnénk megvalósítani..", mszp-s politikustól még nem hallottam, és valószínű, hogy ezektől nem is fogok talán nem kéne a demokrácia szót a szájukra venni, nem érdemlik meg, nem méltók rá egy cenzor, még ha tele is van botoxxal, mint a demokrácia védelmezője, ne már!
states
2010. április 14. 09:38
Na, erre a rovott jövőjű jóemberre szavazhattam volna én is egy órányi sorban állás után, de nem tettem, most meg már késő bánat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!