Tovább tárgyal az MDF és az SZDSZ

2010. március 22. 08:27

A pártok ugyan még nem állapodtak meg, de az álláspontok közeledtek egymáshoz az SZDSZ és az MDF éjszakába nyúló egyeztetésén. Hétfő reggeltől folytatják a tárgyalásokat.

2010. március 22. 08:27
Öt befutó helyet követelnek a liberálisok a közös országos és fővárosi listán; az MDF viszont csak Retkes Attilát vette fel a sorba, amivel gyakorlatilag lenullázták az SZDSZ bejutási esélyeit a parlamentbe, és felrúgták korábbi megállapodásukat is. A vasárnapi tárgyaláson azonban Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese és Retkes Attila SZDSZ-elnök is tagadta, hogy a liberálisok megzsarolták volna az MDF-et.

Akárhogyis, a liberálisok képviselőjelöltjeik visszahívásával Budapesten, illetve Zala, Békés és Heves megyében is megakadályozhatják az Fórum indulását. A területi listákat hétfő délután négy óráig kell leadni az Országos Választási Irodának, az MDF listáján viszont csak a párt országos választmánya változtathat.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. március 22. 09:33
Megegyeznek ez nem ketseges. Es majd elmondjak, hogy egy (ket) demokratikus partban termeszetes, hogy vannak vitak. Nem ugy mint a fideszben, ahol egy diktator parancsara ugral mindenki, Semjen Zsolt pedig szolgai modon - elveit feladva a kepviselosegert - mindenre hajlando.
kaktusz
2010. március 22. 08:52
Kivancsi lennek mik hangzanak el egy ilyen egyeztetesen :D "Ha nem igy akkor aztan lesz nemulass!" :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!