Segítségért kiált az MDF

2010. március 16. 14:28

A választók segítségét kérik az ajánlószelvény-gyűjtésben, hogy képes legyen a párt fővárosi listát állítani.

2010. március 16. 14:28
„Az MDF a választójogi törvény paragrafusainak betartásával, de mindenáron listát akar állítani” - mondta el sajtótájékoztatóján Csapody Miklós képviselőjelölt. A politikus - aki már összegyűjtötte az induláshoz szükséges számú cédulát - emlékeztetett arra is, hogy a budapesti listához legalább nyolc képviselőjelöltet kell elindítania pártjának.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tanarseged ur
2010. március 16. 21:26
Még egy apró finomság: "Valószínűleg a jövő héten már az MDF minden jelöltjének meglesz az induláshoz szükséges mennyiségű kopogtatócédulája" - mondta Bokros Lajos február 28-án, azaz több, mint 2 héttel ezelőtt.
tanarseged ur
2010. március 16. 21:13
Khm... "a törvény betartásával" és a "mindenáron" között nincs némi disszonancia?
cutcopy
2010. március 16. 17:13
"mindenáron listát akar állítani" Volt már rá példa hogy három héttel a választások előtt egy pártnak ajánlószelvény híján nem volt még listája aztán végül meg frakciójuk lett a parlamentben?
Pignon
2010. március 16. 16:18
"a választójogi törvény paragrafusainak betartásával" Értsd: Minden kiskaput és trükköt kihasználva ami miatt a bíróság nem meszeli el őket "mindenáron" Értsd: mindenáron Demokrácia meg normális Magyarország, mi? De az őszinteség díjazandó. És a határidő közeledtével talán a paragrafusokra sem lesznek olyan kényesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!